theorie

Theorie Rijexamen

Interactieve theorielessen

Wil je theorie rijexamen doen?

Wij geven op een boeiende manier theorieles met de modernste interactieve theorielessen en examentraining met de Master-Drive en Master-Trainer van VERJO (een docent ondersteunende software).

Alle hulpmiddelen zijn samengesteld volgens de nieuwste didactische inzichten. Natuurlijk worden de producten altijd afgestemd op de exameneisen CBR en een paar keer per jaar vernieuwd.

De leerlingen kunnen de antwoorden op de vragen van de oefen toetsen en examens op hun eigen smartphones geven (of als je die niet hebt met een tablet van de rijschool in het lokaal).

De lessen vinden plaats in kleine groepjes van max. 6 personen of individueel, en zullen worden gegeven op het thuis adres van rijschool Cornelique ( Kuinderweg 9c te Emmeloord)

Iedereen kan zich aanmelden voor de cursus, ook al heb je rijlessen bij een andere rijschool.

Elke eerste woensdag avond van de maand is er cursus van 19.30 tot 21.30 .                                                        Koffie en thee gratis

De theorie boekjes e.d. zijn bij ons te koop.

Meld je op tijd aan voor de cursus want vol is vol 

I.v.m. de Coronavirus regels, geven wij tot nader bericht geen theorie lessen.  

Tip: Begin eerst met theorie, voordat je met praktijk begint.

Wilt men naast de curcus of zonder de cursus thuis examens oefenen kan dit via een oefen cd-rom of via credits (leerhetverkeer.nl)

onlineoefenen

Leerhetverkeer.nl is hét online oefenplatform voor leerlingen!
  • Eenvoudig online oefenen op PC, Mac, tablet en smartphone.
  • afgestemd op het CBR theorie-examen.
  • veel verschillende oefenexamens, tussentoetsen en thematrainingen.
  • met 3D beeldmatertiaal.
  • met antwoorden en uitleg.
  • ook in Engels voor rijbewijs B en A.
Leerhetverkeer werkt met credits. 1 credit = 1 vraag oefenen! Met 500 credits kun je dus 500 vragen oefenen. Dit is vooral geschikt voor het oefenen van de theorie-examens voor het bromfiets- en motorfiets-rijbewijs.  Met 1000 credits kun je het best oefenen voor het theorie-examen voor het auto-rijbewijs. Dan hebben we nog de optie om 250 credits te gebruiken.  Om te starten met oefenen ga je naar www.leerhetverkeer.nl en daar kies je de categorie waarvoor je wilt gaan oefenen. 

 

Meer informatie? Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.

voor itheorie klik hier