Rij instructrice

 

Rij instructrice

Mijn naam is Cornelique  Schaap-Wieriks en ik ben rij instructrice bij Rijschool Cornelique

Ik ben geboren op 14-08-1967 te Capelle aan den IJssel. Toen ik 2 was zijn we verhuisd naar Giessenburg waarvandaan ik in 1989 voor mijn werk verhuisd ben naar Biddinghuizen.
Sinds de zomer van 1994 is mijn privé adres: Kuinderweg 9c te Emmeloord.

Ik heb 4 volwassen zoons, een schoondochter een kleinzoon Eli en een hele lieve man. Ook hebben we 2 honden “Nanuk” en “Freja” ( Friese stabij).

Na het behalen van mijn MBO veehouderij wilde ik eigenlijk naar de HBO om veearts of vee verloskundige te worden, maar ik was niet anders dan de meeste 17 jarige. Ik had namelijk niet zoveel zin meer om nog zolang in de schoolbank te hangen, dus ben ik maar gaan werken. Het eerste jaar heb ik heel veel verschillende baantjes gehad tot ik in 1987 tekende (voor 5 jaar) bij de landmacht als Technisch Specialist korporaal 1e klasse ( T.S kpl 1 ). Hier hebben ze een banen test gedaan waaruit bleek dat ik perfect geschikt was als rij instructrice.

En hier is dus mijn loopbaan als rij instructrice begonnen.

Zo behaalde ik op 1987 mijn papieren voor de auto en in  1988 mijn papieren voor de vrachtwagen. In mijn diensttijd ben ik vooral werkzaam geweest als onderhouds instructrice, mijn functie bestond uit het lesgeven in technisch onderhoud en werkplek begeleiding aan aankomende officieren en onder officieren

i.v.m. kinderen ben ik vanaf 1996 begonnen als  gezinsverzorgster bij de thuiszorg O.N.L. naast gezinsverzorgster was ik ook praktijk instructrice voor het eigen personeel ( hier ben ik 1 augustus 2016 mee gestopt).

Vanaf 2009 heb ik de functie van rijinstructeur weer opgepikt. In de loop van tijd heb ik veel papieren erbij gehaald zoals, R.I.S instructrice, erkende instructeur Autisme en AD(H)D en de cursus faalangst heb ik gedaan.

Mijn hobby’s zijn :

Wandelen met de honden, tuinieren, varen met ons bootje over de Friese meren, filmpje kijken.

Mijn karakter is:

positief, opgewekt, geduldig en gedreven.

Als je meer van me wilt weten, kan je het gerust tijdens de les vragen.
Vriendelijke groeten, Cornelique en misschien tot ziens